Η ΑΒΒ, ηγέτης στις τεχνολογίες ενέργειας και αυτοματισμού, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Διεθνές Βραβείο Έρευνας του Ομίλου (ABB Research Award) προς τιμήν του Hubertus von Gruenberg.

Το βραβείο φέρει χρηματικό έπαθλο 300.000 δολαρίων για την επιχορήγηση της έρευνας και υποψήφιοι μπορούν να είναι απόφοιτοι πανεπιστημίων ή ερευνητικών ιδρυμάτων, κάτοχοι πρόσφατου διδακτορικού στους τομείς της ηλεκτρικής ενέργειας και του αυτοματισμού. Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν έως την 31η Ιανουαρίου 2016.

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου της ΑΒΒ: H ABB στηρίζει την έρευνα για την Ενέργεια και τον Αυτοματισμό. Στον σύνδεσμο http://new.abb.com/hvg-award μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την ενέργεια αυτή.

Είμαστε σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα ενδιαφέρει πολύ τους διδακτορικούς φοιτητές του εκπαιδευτικού σας ιδρύματος, καθώς αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους νέους επιστήμονες, να συνεχίσουν με την έρευνά τους να καινοτομούν στους τομείς της ηλεκτρικής ενέργειας και του αυτοματισμού.

Σας καλούμε λοιπόν να ενημερώσετε σχετικά κάθε ενδιαφερόμενο και για οποιαδήποτε απορία ή περαιτέρω πληροφορία παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Με εκτίμηση,

Stella Mavropoulou
Marketing & Country Communications Manager

ABB SA
13 km, Athens – Lamia National Rd
144 52 Metamorphossi, Attiki, Greece
Phone: +30 210 2891907
Mobile: +30 6932 744225
Fax: +30 210 2891926
E-Mail: stella.mavropoulou@gr.abb.com
www.abb.gr