Αγαπητοί Συνάδελφοι, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές

την ερχόμενη Παρασκεύη και Σάββατο, 16 και 17 Οκτωβρίου, το ίδρυμα Fulbright διοργανώνει τις παρακάτω δύο εκδηλώσεις, για τις οποίες επισυνάπτεται η πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας αντίστοιχα:

1. Διάλεξη με τίτλο “Κίνητρα και Μάθηση – Ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας”, από την κ. Ελευθερία Γωνίδα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας & Ανθρώπινης Ανάπτυξης, Τμήμα Ψυχολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Κοβεντάρειο Συνεδριακό Κέντρο στην Κοζάνη την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015.

2. Ημερίδα “2015 Train the Trainers Meeting”
Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Β-βάθμιας εκπαίδευσης, και θα διεξαχθεί στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κοζάνης, το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015.

Στα πλαίσια των παραπάνω εκδηλώσεων, η κ. Els Hannape, μέλος του ιδρύματος Fulbright, θα παρευρεθεί στους χώρους του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών για παρουσίαση και συζήτηση σχετικά με τα προγράμματα υποτροφιών του ιδρύματος Fulbright για τις ΗΠΑ που απευθύνονται σε μέλη ΔΕΠ, Μεταδιδάκτορες ερευνητές, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές. Η συνάντηση/συζήτηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα 106 (1ος όροφος στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Μπακόλα & Σιαλβέρα) και ώρα 12:00-14:00.

Η πιθανή παρουσία σας στις εκδηλώσεις και στην συνάντηση θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Δείτε τα συννημένα: